Välkända varumärken

Vi säljer kvalitet för din livskvalitet.

Category: allmänt
Scanmont har många fördelar som trygg leverantör av värmepumpar för alla behov.

Vår ambition är att du ska få ett prisvärt och bekvämt uppvärmningssystem i ditt hem. Vår sammanlagda erfarenhet är en trygghet för dig och våra installatörer hjälper dig gärna om du har frågor och funderingar.

Scanmont representerar och säljer välkända varumärken som står för kvalitet: Gree, Toshiba, Energy Save och Stiebel Eltron.

GREE
Gree Electric startade 1991. Företagets huvudkontor finns i Zhuhai i Guangdong-provinsen i Kina. Gree har 70 000 anställda varav ca 5 000 är produktutvecklare. I dag har företaget 12 700 artiklar i sin produktportfölj. En av tre värmepumpar som säljs globalt kommer från det kinesiska företaget som omsätter 20 miljarder dollar. Gree producerar 60 miljoner värmepumpar och 5,5 miljoner stora aggregat årligen som distribueras över hela världen.

TOSHIBA
Toshiba är ett högteknologiskt och världsledande företag inom produktion av avancerad elektronik och elektroniska produkter.

Toshiba grundades 1875 och består idag av mer än 740 företag med 200 000 anställda med en spridning över hela världen. Den årliga omsättningen överstiger 63 miljarder dollar. Toshiba har sitt huvudkontor i Tokyo, Japan. Man har tillverkning inom 5 olika affärsområden: Power systems & Social Infrastructure (turbinenväg, batterier till ECO bilar), Electronic Devices (minneskort), Life style (vitvaror, datorer), Community Solution (aircondition, LED lampor, hissar) samt Healthcare (röntgenutrustning).

ENERGY SAVE
Med ES energisparprodukter kan du modernisera ditt värmesystem, steg för steg, utifrån ett verkligt behov som kan förändra sig över tiden.

Energy Save koncernen består av bolagen Energy Save Nordic AB, Energy Save AS samt försäljningsbolag i Holland. Bolagen är lönsamma med en positiv marknadsutveckling som finansieras genom organiskt tillväxt. Koncernen är grundad och ägs i sin helhet av fyra medarbetare i verksamheten.  Produkter i ES varumärke finns i dag att hitta i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Lettland, Litauen och Polen.

STIEBEL ELTRON
Stiebel Eltron grundades år 1924 i Berlin, Tyskland.  Idag är Stiebel Eltron den största tillverkaren av varmvattenberedare i Tyskland.

Försäljning och servicedrift för västra halvklotet ligger i West Hatfield, Massachusetts där Stiebel Eltron har en försäljning, service, distribution och reservdel anläggning. Verksamheten har funnits i Nordamerika sedan 1980.
Stiebel Eltron har cirka 3000 anställda över hela världen. Företaget har fabriker i Holzminden, Tyskland; Eschwege, Slovakien, Thailand och Kina.

Mer information om våra produkter
De installatörer som är anknutna till Scanmont är alla välmeriterade och har lång erfarenhet av värmepumpar. Vi säljer enbart välkända kvalitetsmärken och strävar efter att ge dig bästa möjliga service.

Välkommen att ta kontakt med oss! Hitta återförsäljare nära dig!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *