Vi levererar kvalitet till ditt hem

Trygg leverantör av välkända varumärken.

Category: allmänt

Scanmont AB är en trygg och kunnig leverantör. Vår ambition är att vara våra kunders energipartner genom att leverera högkvalitativa produkter och genom att dela med oss av vår kunskap. De installatörer som är knutna till Scanmont har lång erfarenhet och kan råda dig kring frågor om vilken typ av värmepump passar dina behov bäst.

Scanmont är en leverantörsoberoende grossist i kyl- och värmepumpsbranschen och är en del av Scanoffice-koncernen. Scanmonts moderbolag, Scanoffice Oy är grundat 1984 och är ett av Nordeuropas största företag inom import och partihandel av luftvärmepumpar. Vi samarbetar med hundratals återförsäljare i Finland, Sverige och Norge. Omsättningen under 2013 uppgick till cirka 300 miljoner SEK och bolagets kreditbetyg har sedan många år varit AAA. Stöttepelaren för vår affärsverksamhet är av hög kvalitet. Under åren har vi skapat stabila och fungerande relationer till världsledande värmepumpstillverkare. Våra produkter är luft-luft-, bergvärme-, luftvatten-, frånlufts- samt fastighetsvärmepumpar.

Vår affärsidé är att erbjuda beprövade produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och villkor.

Säkra leveranser

Genom att ha ett väl anpassat sortiment av ständigt lagerhållna produkter, erbjuder vi snabba och säkra leveranser till kunder i hela Norden. Scanmont samarbetar med ett stort antal återförsäljare i Sverige. Tillsammans med våra återförsäljare ansvarar vi för att produkterna som vi levererar fungerar optimalt. Vi har en rikstäckande Scanmont återförsäljarkedja som säljer, installerar och servar värmepumpar till både villor och fastigheter.

Beprövade produkter

Scanmont säljer enbart produkter som är testade och av bra kvalitet. Sortimentet är framtaget i samarbete med erfarna installatörer med lång branscherfarenhet.

Scanmonts trygghetsgaranti

I kartongen med Scanmonts luftvärmepump följer det med ett Scanmonts Trygghetsgarantimärke. Märket är en garanti för produktens kvalitet samt en väl fungerande support under pumpens hela livstid. Med varje värmepump som vi levererar följer det med ett Scanmont garantibevis.

Support och service

Våra erfarna tekniker kan ge dig snabb och kunnig support om du behöver hjälp inför, under eller efter en installation. Scanmont säljer enbart produkter som är testade och av bra kvalitet. Sortimentet är framtaget i samarbete med erfarna installatörer med lång branscherfarenhet.

Läs mer här

«

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *